Gondolkodom, tehát de minek ennyire összevissza?

Dumcsi

Dumcsi

Elhatárolódunk a nemzeti ünnepet kifütyülő hiénáktól!

Juhász visszajelzésre buzdított, ezért hát oszd meg a posztot, ha elítéled a provokatőrt!

2017. március 15. - kikicsodamimicsoda

"Adj visszajelzést Orbánnak!"

Ilyesmi jelszavakat skandálva uszította a mögötte álló, füttyögő tömeget a nyálát kéjesen csorgató, vigyorgó hiéna.

magyaridok.jpg

Ki milyen, olyan számára az ünnep. Valaki számára azért virrad e nap, hogy a nemzeti összetartozás és egység érzése mellett tegye le a voksát, elődeink előtt tisztelegni kívánván szeretne részt venni az állami megemlékezésen, valakinek pedig remek lehetőség a rendbontásra, a gyűlöletkeltésre. Juhász Péter ilyen.

magyarnemzet.jpg

A megélhetési anarchista önelégült ábrázattal közvetítette élőben a vele együtt sípoló tömeget.

Vitathatatlan tény, hogy okkal triumfált, hisz a tévéközvetítésen is jól hallható volt a rendbontók füttykoncertje, a képek tanúbizonysága alapján sokan tobzódtak mögötte. A dobhártyaszaggató sípzajt - elvtársaikkal teljes egyetértésben -  számukra kedves rigmusokkal tették változatossá.

Orbán takarodj! Börtönbe vele! Diktátor! BLABLABLABLA!

Bizonyára büszkeséggel tölti el az alábbi képeken szereplő urat, ha szorgalma kapcsán kiemelem a masszából.

hiena1.jpg

Az Orbán-beszéd szétrollkodásának egyik legkitartóbb résztvevőjeként szeretném méltatni nemes hazafiságát. A néhány gyalázkodó szólam mantrázásának kivételével végig, fülét befogva sípolt, pont úgy, mint akinek az élete múlott volna rajta.

Juhász Péter léte az ékes bizonyíték arra vonatkozóan, hogy valótlanság a tüntetésen fennhangon szajkózott állítása:

Ebben az országban nincs demokrácia!

De bizony, hogy van, emellett pedig szólás-, fütty- és véleménynyilvánítási szabadság is létezik dögivel! Mindenkinek állampolgári joga provokatőrként kiteljesedni. Más különben Juhász Péter miből élne mindaddig, amíg a füvet legalizálják Magyarországon?

Mondtam, hogy tüdővel kell készülni!

Itt egy szót sem hallani Orbánból olyan hangosak vagyunk!

Állítólag minket emleget, de nem tudjuk mit mond, mondjuk nem is érdekel, mert biztos hazudik.

Orbán nem egy miniszterelnök, hanem egy csordavezér.

Vége van már Orbán beszédének? Mert nem halljuk a fütyüléstől!

Olyan erős a fütty, hogy lobog a hajam.

Kezdünk kifulladni, Orbán jobban bírja, mint mi a füttyöt!

Sikeres volt az akció, a magyar nép kifütyülte Orbánt!

Juhász Péter közvetítéséből idéztem a fenti mondatokat. Ami ezen felül még elhangzott tőle, megközelítőleg ezen gondolatiságot domborította ki, tehát hasonlóképpen súlytalannak tekinthető.

Az Orbán-beszédet követően egy indulni készülő férfi Juhász mellett elvonulva így nyilvánult meg:

Mi urak vagyunk, csak az Orbánt ütöm agyon.

A felvételek azt mutatták, hogy sokan állnak Juhász Péter mögött. Hideg borzongás futott végig rajtam annak a gondolatától, hogy ennyi honfitársam ignorálja a kormány kőkemény igyekezetét arra vonatkozóan, hogy Magyarország a jövőben is biztonságos, élhető hely maradhasson. Hát tényleg ennyien nem látják, hogy ebben az országban mi, a magyar családunk számítunk, nem pedig holmi a határokat felrúgni igyekvő idegenek?  Tényleg ennyien muzsikálnak a Gene Sharp és Saul Alinsky által elkészített, anarchiát előidéző kottákból? Ezek itt mind, akik fejvörösödésig füttyögnek és ordítanak talán nem látták, vagy ilyen hamar elfelejtették, mi zajlott a közelmúltban Ukrajnában? Lemaradtak volna arról, hogy csupán néhány hónap alatt a fizetett tüntetők a jól bevált recept szerint ellehetetlenítették az ország működését? Az ő pusztító közönyük számára talán túl messze vannak tőlünk a tankok által szétlőtt épületek? Azt hiszik itt nem válhat szemvillanás alatt romossá a táj?

Örömmel tölt el annak a tudata, hogy nem vette el a kedvemet Juhász pökhendisége, és a végéig kivártam az élő közvetítést. A népes tömegben ugyanis szerencsére nemcsak a táblát tartó fiatalok fejezték ki az ellenérzésüket a tüntetőkkel szemben.

6z8awcw8yy1j132mms.jpeg

Juhász éppen elmenőben egy mellette álló idősebb úrral közölte:

-Én boldog vagyok. Ön?

-Én nem, mert máshogy is lehetne küzdeni, nemcsak így!

A kritikus hang minden kétséget kizáróan a saját maguk ténykedésére vonatkozott, mivel a férfi a szavait nyomatékosítva rámutatott a közvetlen környezetében állókra.

Juhász Péter konstatálva, hogy éppen nem egy euforikus tüntetőt interjúvolt meg, hátat fordítva neki megkezdte vonulását a rendőrök munkáját méltatva. Szerencsére ekkor következett a történetben a - számomra katarzissal felérő - fordulat! Az általa megálmodott diadalmenet közvetítését sebtében megszakítani kényszerült füttyös Péterünkre ugyanis feltűnően sokan ripakodtak rá elítélő hangnemben. Mivel az emberek elég artikulált módon fejezték ki azt, mit gondolnak az ünneprontók ünnepéről és annak vezéréről, ezért hirtelen megfutamodott a világhálóról! A hiéna bátorsága tehát hamar elillant, kárörvendő vigyora leolvadt a nyálcsorgató ábrázatáról...

Hogy is nevezte Juhász az Orbán Viktor kormányát támogatókat? CSORDA! No akkor lássuk azt, miként vélekedik róla a csorda:

 ( Képek forrása: 444.hu, Magyar idők, Magyar Nemzet képeiből készített montázsok )

A bejegyzés trackback címe:

https://dumcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr8012339935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Radányi Ilona 2017.03.16. 12:36:58

Szomorú, hogy akad néhány ember, aki a legnagyobb nemzeti ünnepünket sem képes tisztelni legalább annyira, hogy az emlékezni és ünnepelni vágyó embereket békén hagyja. Ez a feltűnési viszketegségnek egy olyan beteg fajtája, ami csak Magyarországon létezik, mert itt a bíróság még ezt is engedélyezi. A legfelháborítóbb az, hogy még ezek után is azt merészelik állítani, hogy nincs demokrácia! Ez a Juhász egy megélhetési politikus és abból is a legrosszabb fajta.
A Miniszterelnököt pedig még jobban tisztelik azok, akik látták, hogy hogyan reagált erre a minősíthetetlen füttykoncertre. Én - habár a Miniszterelnök nem javasolja - mégis úgy jellemzem ezt a Juhász Pétert és társait, hogy bolond lyukból bolond szél fú.
süti beállítások módosítása