Gondolkodom, tehát de minek ennyire összevissza?

Dumcsi

Dumcsi

Az afgán baltás gyilkos igazándiból ezt érdemelte volna

2016. július 26. - kikicsodamimicsoda

A liberált zöldek egy bizonytalan genderű egyede felszólalt az afgán baltás gyilkos védelmében, és milyen jól tette! Tekintsük át dióhéjban, mi lett volna a kellően europiér elbánás a tömeggyilkos számára.

debil.jpgHa az ifjú élete nem vész kárba, talán lehetősége lett volna a vonaton néhány lányt megerőszakolnia, azonban egyikük sem tett volna feljelentést az őket erőnek-erejével meghágóval szemben. Ellenkezőleg, nagy megtiszteltetésként élték volna meg a közösülés lehetőségét! Sokkal inkább bizakodni kezdtek volna abban, hogy az aktusból szerelemgyerekek születnek majd, akik remélhetőleg az apa remek tulajdonságait örökítik tovább ebbe a liberálisan sokszínű Európába.

Ha meghagyják a fiú életét, a vonatról leszállva az utasokkal egy kávé mellett elcseveghettek volna a krisztusi megbocsájtás lényegéről. Bizonyára megköszönték volna a kaszaboló kedvű, wannabe németnek, hogy lehetőségük nyílt azt egy ilyen markáns próbatétel során a gyakorlatba átültetni.

Ha elengedték volna a támadót, azzal értékelte volna a nemes gesztust, hogy végre mindenki előtt felfedte volna a a mindaddig titkolt, valós kilétét. Elárulta volna, hogy ő tulajdonképpen kutatóorvos, és csak azért választott új hazát, hogy e befogadó nemzet tagjainak boldogulásáért dolgozhasson élete végéig.

Ha elnézték volna neki azt az apró malőrt, hogy pár ember életét kiontotta, tisztes életű, becsületes adófizető vált volna belőle. Beházasodott volna egy keresztény, polgári családba. Másodállást is vállalt volna. Esténként a Németországba áramló bevándorlókat oktatta volna a nyelvre, amelyet ő természetesen kifogástalanul bír. Értékelve az új hazája lakóinak mentalitását és kultúráját az iszlámról áttért volna a kereszténységre és boldogan élt volna, amíg meg nem hal................................................................

...................................................de sajnos a németek intoleráns nácik, és ettől - az őt méltán megérdemelt - jövőképtől igazságtalanul megfosztották.

Bízom benne, hogy az ide készülő bevándorlók milliói el tudják nézni a német rendőrség eme elítélendő botlását, és még kapunk tőlük arra esélyt, hogy nagylelkűen elhappolják az orrunk elől a nekünk otthont adó kontinensünket.

A bejegyzés trackback címe:

https://dumcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr388915542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása