Gondolkodom, tehát de minek ennyire összevissza?

Dumcsi

Dumcsi

Erdoğan szerintem nem nézte a Szulejmán című sorozatot

2016. július 18. - kikicsodamimicsoda

A Szulejmán (Muhteşem Yüzyıl, vagyis Csodálatos század) történelmi ihletésű sorozat, amely már évek óta negédes törökmázzal vonja be a szappanoperák rajongóinak szívét. Hímivarú szereplői az epizódok által sugallt kép alapján a háremek virtuózai, a becsület és a jellem bajnokai. A forgatókönyvíróknak hála a történelemimmunis, naiv tévénéző okkal gondolhatná, hogy Allah két kézzel szórja a török gentlemanusokat.

Erdoğan, a jelenlegi, török főmufti vagy nem nézi a Szulejmánt, vagy hiányzott annál a résznél, amikor a góré az általa vezetett csapatok előtt valahogy emígyen kurjantja el magát:

-Gyertek Skacok, hadjáratra indulunk! Hitetek legyen erős, kardotok éles, Allah nevében sok hitetlent bökjetek meg a facebookon!

Aztán a csapatának élére állva megadja a gyaurok koordinátáit.

szulejman-1280x866szoveg.jpg

Mondom élére állva............Nem úgy, mint ez az Erdoğan nevezetű gyáva nyúl, aki a regnálását megszüntetni kívánó puccs idején magánrepülőgépén körözött a légtérben, mint gólyafos a levegőben. Szerencsére annyira még nem szédült el, és arra még futotta az erejéből és a lélekjelenlétéből, hogy a farmeres, pólós köznép apraja-nagyját a tankok elé vezényelje.

 Mázlija volt, mert meglehetősen sokan szót fogadtak neki. Biztos színtiszta dögunalom lehetett a Kuzey és Güney aktuális része, amiért fel sem merült a köznépben, hogy nem éppen kockázatmentes, nyár esti szeánsz tankok előtt glasszálni.

orientalista_hu.jpg

A puccsisták pechjükre pedig annyira átgondolatlannak tűntek, hogy még activityben sem lettek volna képesek elmutogatni a kormánybuktatást. A tesztoszterondús török daliák kirohantak a közterekre, közben Erdoğan is felfedezte a bátorface applikációt a telóján, majd bejelentkezett...

frame_taken_from_video_shows_turkey27s_president_tayyip_erdogan_speaking_via_a_faceti-large_trans_nwjyn5afh1f8m-ugcq32yizlprhhwtt322ypffb6um8.jpg

Oké, persze, ő a demokratikusan megválasztott vezető meg blablalblabla, de köszi.............................................

kettosmerceblog.jpg

Mit érdemel az a kormányfő, aki fegyvertelen embereket katonák elé küld? Az a minimum, hogy pocsék selfie örökítse meg a történelemkönyvekben.

376005-recep-tayyip-erdogan-magazine-selfie-twitter.jpg

A hozzá hasonló töketlenek nem az eunuchok a Szulejmánban?

( Fotók: net, kettosmerceblog, orientalista.hu )

A bejegyzés trackback címe:

https://dumcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr258897402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása