Gondolkodom, tehát de minek ennyire összevissza?

Dumcsi

Dumcsi

Juhász Péter, a kényszeres fütyülős március 15-öt is széttrollkodná

2017. március 04. - kikicsodamimicsoda

Minekutána Juhász Péter nem tudta megvalósítani élete álmát, a könnyű drogok legalizálását, a fűről a fütyülősre váltott. Azóta rendületlenül fütyül, ha kell, ha nem... Most éppen a Magyar Nemzeti Múzeum előtt tartandó ünnepséget kívánja szétrollkodni.

pestisracok.jpg

„A sajtószabadság ünnepének alkalmából követeljük, hogy Orbán Viktor hallgassa meg személyesen is a magyar népet. Adjon lehetőséget arra hogy ne csak füttyszóval, hanem tartalmi felvetésekkel is befolyásoljuk Magyarország sorsát.

Nyilvános meghallgatást!

Amíg ez nem történik meg, minden alkalommal fütyülünk. Így lesz ez most március 15-én is a Magyar Nemzeti Múzeum előtt.”

index_hu.jpg

Mindösszesen ennyi várható az ellenzéktől? Az egyik még ki sem bújt a tojásból, de már gyakorlott romboló módjára viselkedik? A rutinos szereplőnek pedig nincs jobb ötlete, mint füttyögve zavart kelteni?

nepszava.jpeg

Netán túl sokat látok a dolgok mögé, és Juhász Péternek egyszerűen csak valamiféle sípbiznisze van? Ezek szerint nem is kényszeres renitens, csupán üzletileg érdekelt? Vagy ez a cselekvési attitűd már az Együtt eljövendő kormányprogramjával  lenne egyenértékű az esetleges hatalomra kerülésükkor? Már most azt üzenik, hogy fütyülnek az országra?

Egy biztos, mi, választók nem tudunk hatni az ilyen színvonaltalan politikai ámokfutó szereplőkre csupán egyféleképpen...

Majd a választófülkékben mi sem felejtünk el fütyülni rájuk!

budapest_beacon.jpg

( Képek forrása:index.hu, pestisracok.hu, nepszava.hu, budapestbeacon képeiből készített saját montázsok )

A bejegyzés trackback címe:

https://dumcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr7212311367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása