Gondolkodom, tehát de minek ennyire összevissza?

Dumcsi

Dumcsi

Stróman bábu szoknya nélkül az szalonképes az Országgyűlés ülésén?

2017. március 07. - kikicsodamimicsoda

Vona Gábor nemrégiben az Országgyűlésben eszközölt, ügyetlen szófordulata miatt komplett össztüzet irányított a miniszterelnökre. A dülledt szemű, szüntelenül mészároslőrincező, jobbikos primadonna szerint Orbán Viktor előszeretettel bújik Tarlós István szoknyája mögé. A képzavar formájában érkező magas labdát a miniszterelnök sokak szerint minősíthetetlen módon ütötte le.

6xp26cn5cdjix2ncs.jpeg

Az Orbán Viktorra fújjolók hada szerint ezzel az aktussal minősíthetetlen stílus honosodott meg a parlamentben. A miniszterelnök pikírt válaszát buzizásként értelmezték az ellenzék és a hozzájuk köthető sajtó képviselői.

Nézve a tegnapelőtti közvetítést felmerült bennem a kérdés, vajon az aktuális ülésre citált, Mészáros Lőrincet formázó, a kezében STRÓMAN feliratot tartó papírmasé figurát ugyanez a gyülekezet hasonlóképpen ízléstelennek tartotta-e?

stroman1.jpg

Ugye mondanom sem kell, hogy ez az akció senkinél nem verte ki a biztosítékot. Vona Gábor pedig az Orbán Viktornak szánt replikáját követően elégedett röhigcséléssel fordult a párttársai felé, mint aki jól végezte a dolgát.

Mérhetetlen szégyenérzet fogott  el a képviselők helyett is, hogy az egész parlamenti munkát ilyen bolhacirkusz szintjére silányítják. Ha nem tudtam volna azt, hogy a közvetítés az általunk megválasztott honatyákat mutatja azt gondoltam volna, hogy rossz statiszták, ripacsok hadát látom a képernyőn, akik szánt szándékkal trollkodják szét a kormány munkáját.Valóban ezek a bohócok szeretnék eltakarítani a most regnáló kormányt?

hjhjjh.jpg

Remélem, nem járnak szerencsével!

tarlosistvanszoknya41.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dumcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr2812320327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása