Gondolkodom, tehát de minek ennyire összevissza?

Dumcsi

Dumcsi

Piros sapkás turisták a magyar-szerb határon

2016. július 26. - kikicsodamimicsoda

parazita.jpg

Mi, magyarok szőrös szívűek lennénk, mivel ezek a szívós, edzett, fiatal férfiak nem kellenek nekünk? Mivel úgy véljük, hogy ezt az elszánt szívósságot talán a saját szülőföldjük rendjének visszaállítására illenék fordítaniuk?

Ők meg joggal mondhatnák, hogy velük az a baj, ha nincs rajtuk sapka, meg az is, ha van? Nahát! Most látom csak, milyen szép, piros egyensapkában kempingezgetnek a srácok a határon!

Vajon a migránsellátó butikban még miféle jót árusítanak igény szerinti transzparenseken,  teamécseseken, hangszórókon,  "Hogyan vedd palira Európát?" zsebkisokoson, "A hogyan legyenek jogaim mindenféle kötelezettség nélkül, ha ingyen szeretnék élni" lexikonon, mennyei számlafizetővel ellátott okostelefonokon és a piros satyekokon kívül?

És nem mellesleg hol vannak az asszonyok, a gyerekek, az idősek?

Talán nekik  nem maradt a piros sapkákból, és akinek már nem jut  zűrzavarkeltő dress code nem is jöhet?

Vagy lehet, hogy ők nem is kértek ilyesmit, mivel jelenleg is olyan borzalmak között élnek, amelyeket csak nők, gyermekek és idősek tudnak elviselni, ezek a határon tobzódó, Mennyország Tourist kuncsaftok pedig nem ?

migrancs2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dumcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr178914176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása